пʼятниця, 13 жовтня 2017 р.

новини

Ремонт урешті завершили, хоч і пізніше запланованого строку, проте категорично невідворотно!

Переходитиме до усування дефектів, ги. Зокрема виявилося, що тонка плита перекриття не сприяє триманню фарби в умовах високої температури і вологості ванни — усе нафіґ відвалюється, найперше біля вентиляції. Думаємо якось підкласти під стулю гіпсокартон, щоби збільшити тепловий опір. Також профтикали замість замазки кахелю покласти на межі стіни й ванни кольоровий герметик. Зате ми обладнали двері комірчини у вбиральні замком! Від котів, що уперто сунуть під ванну — не знаємо для чого.
Зате кохана дружина купила ще одну папуга — Скай. Тепер вона ганяє ввічливого Тимошку, хоча він може намагається потоваришувати.

Марк усе же став значно спокійнішим, хоча мотивації навчатися мало додалося, але розмовляє про це поміркованіше, що тішить. Хоча успіхи в школі невеликі, але така в нас школа, тому я не переймаюся. Подарували на день народження веломашину /Ardis, але нам вистачить/, а вона завелика, та так коханій сподобалася, що довелося купити ще одну, правда не було в наявності крил — ще шукатимемо. Їхати на ній самотужки не бажає вчитись, як і Марго, але з бордюру стартує /Марго поки лише після його копняка їде, ги, сама бо теж не бажає вчитись стартувати, хоча я показував, але їм нецікаво — ревуть, проте самі не роблять/. Продовжує щось ліпити, але пошук малюнків у тенетах опанував, хоча читати досі лінується, але вже розуміє необхідність і невідворотність цієї дії.

Марго сама помалу читає, або пише, або малює. Правда, завдання собі не ускладнює надто, але на її вік і так добре.

Теж опановує фотоапарат, але даю поки мало, бо лячно.
З алергією не розібралися ніразу, хоча вже дієта жорстка як ніколи, але їй хіба гіршає, тому підозри все більше схиляються до інших причин.

Немає коментарів:

Дописати коментар